Ingrediënten (voor 2 personen)
- 150 gram ongekookte zilvervliesrijst
- 250 gram cherrytomaatjes
- 1 rode paprika
- ½ komkommer
- 1 avocado
- 60 gram geitenkaas (45+)
- 200 gram vegetarische wokstukje
- 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
1. Kook de zilvervliesrijst volgens de verpakking gaar.
2. Snijd ondertussen de cherrytomaatjes door de helft en snijd de rode paprika en de komkommer in stukjes. Pel de avocado en snijd ook in stukjes.
3. Verhit daarna 1 eetlepel olijfolie in de pan. Als de olie heet is, voeg je de vegetarische wokstukjes toe. Bak deze totdat ze knapperig zijn (tip: je kunt ze kruiden zoals jij lekker vindt, ik heb paprikapoeder gebruikt).
4. Giet de zilvervliesrijst af en verdeel over de twee borden. Verdeel ook de cherrytomaatjes, paprika, komkommer en avocado over de borden. Voeg als laatst de vegetarische wokstukjes aan de borden toe.
5. Garneer het gerecht met de geitenkaas.