Doelgroep
Voor medewerkers die chronische gezondheidsklachten of wisseldiensten en/of nachtdiensten hebben. De workshop kan worden ingericht op 3verschillende doelgroepen:
- Werknemers die stress ervaren of herstellen van een burnout
- Werknemers met een Diabetes of
- Werknemers met hart en vaatziekten
Korte beschrijving workshop
Deze interactieve workshop maakt werknemers bewust van het feit dat voeding een grote invloed heeft op de gezondheid. Ruim 2400 jaar geleden deed de Griekse arts Hippocratus de inmiddels beroemde uitspraak ‘Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. ’Gezond eten en leven als medicijn bij chronische ziekte of bij herstel . Door een blijvende verandering van voeding en leefstijl is er veel gezondheid te winnen voor werknemers. Op een leuke en laagdrempelige manier behandelt de voedingsdeskundige van BAG de volgende onderwerpen:
- Voeding en gezondheid: de samenhang
- Wat gebeurt er in het lichaam
- Wat is gezonde voeding
- Stap voor stap leefstijl aanpassen: hoe doe je dat?
- Pubquiz
Resultaat
Inzicht geven, motiveren en enthousiasmeren met betrekking tot een gezonde leefstijl .De leefstijl aanpassen is echt de moeite waar. Het levert zoveel op, vaak veel meer dan mensen vooraf denken. Pas na het aanpassen van de leefstijl merken mensen hoeveel beter ze zich voelen.
Duur
Workshop van 2 uur
Aantal deelnemers
Min. 6 – max 15.
Prijs: Vraag hieronder uw op maat gemaakte offerte aan
ContactformulierContact
Optioneel
Vervolg groeps- of individuele begeleiding. Face to face of via e-consulten.
Materialen
Er kan gekozen worden voor de workshop te ondersteunen met naslagwerk. Afhankelijk van het thema.